Huikeita onnistumisia ikääntyneiden toimintakyvyn tukemisessa

”On ollut upeaa kuulla, että koulutuksemme ovat todella kehittäneet ikääntyneiden kotikuntoutuspalveluja kunnissa! Tuorein osallistujapalaute koulutuksesta oli, että Pietarsaareen perustettiin arkikuntoutustiimi viime koulutuksen innostamana ja siellä on saatu huikeita onnistumisia ikääntyneiden toimintakyvyn tukemisessa!”, riemuitsee väitöskirjatutkija Satu Niskanen, Voimin Oy:stä.

”Iloitsimme Jaakko Valvanteen kanssa, että tämä kannustaa jatkamaan!”  

Voimin järjestää yhteistyössä Profession kanssa säännöllisesti etäkoulutuksia kotikuntoutuksen kehittämisestä. Seuraava Asiakaslähtöinen ja vaikuttava kotikuntoutus -koulutus toteutuu 14.-15.12.2021. Koulutus antaa mahtavan tilaisuuden kehittää oman alueesi kotikuntoutustoimintaa asiakaslähtöisemmäksi ja kustannusvaikuttavammaksi.

Asiakaslähtöinen ja vaikuttava kotikuntoutus -koulutuksessa käsitellään iäkkäiden ihmisten sairastamisen ja kuntoutumisen erityispiirteitä sekä kotikuntoutuksen monimuotoisuutta ja sen vaikuttavuutta. Jaossa on konkreettisia keinoja kotikuntoutuksen kehittämiseen, muutosprosessin johtamiseen, vaikutusten seuraamiseen sekä laadun jatkuvaan parantamiseen. Koulutus on osallistava ja sisältää paljon konkreettisia esimerkkejä kotikuntoutuksen toteuttamisesta eri kohderyhmille. Erityisesti paneudutaan arkikuntouksen vaikuttaviksi todettuihin käytänteisiin.

Tavoitteena on, että pystyt koulutuspäivien jälkeen käynnistämään alueellasi kotikuntoutustoiminnan, parantamaan omia toimintatapojasi sekä kehittämään kotikuntoutustoimintaa entistä asiakaslähtöisemmäksi ja tuloksellisemmaksi.

Koulutus on suunnattu kotikuntoutukseen osallistuville sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille, kuntoutustoiminnan esimiehille sekä vanhusten palvelujen johtajille ja kehittäjille.

Tästä pääset varaamaan paikkasi:

https://professio.fi/product/asiakaslahtoinen-ja-vaikuttava-kotikuntoutus-2/

Jaa artikkeli