Arkikuntoutus koulutus

Kunnille, yrityksille, järjestöille ja oppilaitoksille

Suomen paras asiantuntemus arkikuntoutuksesta! 

Voimin Oy on Suomen ensimmäinen arkikuntoutuspalveluihin erikoistunut yritys.  Asiantuntemuksemme  arkikuntoutuksesta perustuu väitöskirjatutkimukseen, koulutuksiin, pohjoismaiseen yhteistyöhön sekä käytännön työkokemukseen. Muissa pohjoismaissa on toteutettu arkikuntoutusta jo vuosia ja me tuomme arkikuntoutuksen myös Suomeen.  Tarjoamme koulutuspaketteja, luentoja sekä tukea kuntien, yritysten ja yhteisöjen arkikuntoutuspalvelujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. 

Mitä hyötyä arkikuntoutuksesta on?

”Koen, että arkikuntoutus on se oika tapa tehdä vanhustyötä.” 
-Hoitaja
Kokovartalokuva 26.3.2018

Esitykset ja luennot

Voimin Oy tarjoaa mielenkiintoisia, innostavia ja tutkimukseen perustuvia  asiantuntijapuheenvuoroja muun muassa seuraavista aiheista: Mitä arkikuntoutus on? Mikä merkitys arkikuntoutuksella on? Miksi arkikuntoutus on kustannus-vaikuttavampaa kuin tavanomainen kotihoito ja kuntoutus? Mikä on toimintaterapeutin rooli arkikuntoutuksessa? Miten voimme toteuttaa arkikuntoutusta omassa työssämme?

  • Esityksen kesto 20 min–60 min
  • Sisältää julkaistavat luentodiat

Koulutukset julkisen, kolmannen ja yksityisen sektorin henkilökunnalle

Voimin Oy toteuttaa kuntien ja vanhustyön ammattilaisille sekä aiheesta kiinnostuneille vapaaehtoisille, opiskelijoille ja yrityksille räätälöityjä tilauskoulutuksia, joissa perehdytään arkikuntoutukseen, sen toimintatapoihin ja tavoitteisiin kiinnostavien luentojen ja käytännönläheisten workshoppien avulla.

  • Luento ja luentomateriaali (2 x 1 h)
  • Workshop- työskentelyä (2 x 2 h)
  • Työskentely voidaan jakaa yhdelle tai useammalle päivälle.